baner

UWAGA: Zdjęcia i filmy mogą przedstawiać różne warianty produktu. Cena odpowiada jednostce miary.

Atlas dzikich roślin jadalnych

CENA: 23.50

dostępność: wysyłamy w ciągu 72h

autor: Monika Fijołek
opis wydania: Strony: 192, Format: 16,5x24 cm
rok wydania: Rok wydania: 2017, oprawa: twarda
Dzikie rośliny w kuchni? Tak, bo to niezwykle tanie i smaczne rozwiązanie, a nade wszystko zdrowy sposób na codzienne posiłki. Babka, brzoza, ruta, skrzyp i szczaw to dostępne na wyciągnięcie ręki dziko rosnące rośliny zawierające niezwykłe bogactwo cennych składników pokarmowych. Prezentowany atlas zawiera wiele przydatnych informacji na temat występowania poszczególnych gatunków i sposobów ich wykorzystania w kuchni wraz z konkretnymi przepisami.
Powrót

Przejdź do: ALBUMY I ATLASY